snottalotta

Hej! Jag heter Evelina och är en 87:a. Är gift sedan augusti 2010 med världens bästa man. Vi blev föräldrar till underbara Oskar 30 april och försöker nu komma in i vardagen med vår nya skatt :)

Trött på att vara gravid!

Kategori: Bebisen

Jag säger bara grattis till dom som mår bra under sin graviditet och inte har några krämpor whar so ever!!! Jag börjar tröttna rejält på att vara gravid nu! Sover max 2 timmar i sträck då jag vaknar av att jag måste vända på mig och få med mig magen samt kuddarna som jag har mellan benen och under magen. Ibland vaknar jag av kramp i vaden och ibland av att hela armen har somnat! Och råkar jag hamna på rygg vaknar jag av att  jag mår super illa! Foglossningen blir bara värre och jag klarar knappt av att gå 100 meter innan jag tror att bäckenet ska falla sönder i bitar!! Gick in  i v 35 idag och det är "bara" 6 veckor kvar till beräknad födsel! Suck!

Yes!!!

Kategori: Renovering

Nu är mina hallar klara, nästan!! Bor inte längre i ett renoveringskaos utan kan bara njuta av att det är så fint :) Visst det är lite färg som ska bli på golvlisterna och så men jag kan börja inreda!! Har beställt gardiner från www.sovtex.se som kommer bli superfina!! Har även fått ärva lite gamla möbler från Niklas farmor så det kommer att bli sååååå bra! Det är dock en mycket svår hall att inreda men jag ska göra mitt bästa!

Det är ju också så att nu kan vi äntligen börja med barnrummet! Som jag längtar efter att få inreda det till vår lilla bebis!! Det är bara 7 veckor kvar nu och det börjar att göra ont lite var stans och sova får man inte heller göra några längre stunder men som sagt, 7 veckor!!!