snottalotta

Hej! Jag heter Evelina och är en 87:a. Är gift sedan augusti 2010 med världens bästa man. Vi blev föräldrar till underbara Oskar 30 april och försöker nu komma in i vardagen med vår nya skatt :)

Sluta vara snäll!!

Kategori: Allmänt

Jag ska nog sluta vara snäll! Ställde in rishögen till jobbarbil i fredags för att den skulle få frosta av sig, då startar inte bilaset imorse pga det. Den hade enligt bilverkstan blivit sur! Ha ha ha...

Sen kommer jag hem och tänkte ge fåren mat för att Niklas skulle slippa det när han kom hem senare, då har först ett lamm dött (snyft) och transportbandet som vi kör ut mat till fåren likaså, totalt j***a dött! Så Niklas fick snällt gå till fåren iaf och hjälpa mig för jag fick inte igång det. Som sagt, jag ska sluta vara snäll!

Lilla Copy :)

Kategori: Djuren

Vår hund heter Copy och är en mycket sällskaplig hund. Han älskar allt och alla och gör inte en fluga förnär! Han är också lite knäpp och hittar på lite bus vilket ibland är ganska roligt men mindre roligt när det går sönder saker som t.ex när mina mattor har stora hål i sig samt aldrig ligger där de ska då Copy gillar att ligga "knöligt".

Detta är Copys senaste liggställe som är lite annorlunda men man måste ju ha koll på vilka som kommer och går :)

 

Gillar att ligga