snottalotta

Hej! Jag heter Evelina och är en 87:a. Är gift sedan augusti 2010 med världens bästa man. Vi blev föräldrar till underbara Oskar 30 april och försöker nu komma in i vardagen med vår nya skatt :)

Semester!

Kategori: Allmänt

Äntligen har vi lite semester! Vi är i Stockholm och turistar :) Oskar tycker att det är sådär att åka i vagnen hela tiden men det fungerar bra tycker jag!

Bröllopsbestyr

Kategori: Allmänt

Jag och Niklas är värdar på ett bröllop som går av stapeln 11 augusti. Det är mycket att stå i och nu börjar det bli lite smått panik, det är inte mycket som är klart och man hinner inte så mycket när man har en bebis att ta hand om samtidigt! Men det ska nog ordna sig!

Ny familjemedlem

Kategori: Djuren

Niklas hittade i lördags en kattunge i väggen i ladugården! Mamman tog hand om den så den mådde bra men nu har den fått flytta in och det märks att den inte är van med så mycket utrymme! Den busar med mamman och nu börjar den bli modig och busar lite med mig också :)

Nytt intresse!

Kategori: Tårtor

Oskar ska döpas i slutet av augusti och jag tänkte att jag skulle testa att göra tårtorna! Här kommer resultatet av första tårtan :)