snottalotta

Hej! Jag heter Evelina och är en 87:a. Är gift sedan augusti 2010 med världens bästa man. Vi blev föräldrar till underbara Oskar 30 april och försöker nu komma in i vardagen med vår nya skatt :)

Gravidpenning

Kategori: Bebisen

Då har jag slutat att jobba! Jobbade sista dagen i fredags och det kändes jättekonstigt att gå hem! Det känns som att jag har semester men sen tänker jag efter och att det kan dröja upp till 10 veckor innan bebisen kommer! Jag har aldrig gått hemma så länge och jag vet inte riktigt vad jag ska göra och detta är bara första dagen!!!

Jag har egentligen en massa som ska göras, renovera färdigt hallen, bygga ett barnrum, gå igenom allt begagnat och tvätta alla barntextilier samt ta hand om lammen som föds på löpande band. När man ser på allt som behöver göras så undrar jag om jag kommer att hinna innan barnet föds men samtidigt är det väldigt långt kvar.

Känner mig lite kluven just nu men jag vet ju att jag inte hade kunnat arbeta, har ju inte kunnat det på 2 veckor utan min vikarie har fått göra allt jobb.

Känns ändå som jag tog rätt beslut att gå hem, jag har mindre sammandragningar och mår bättre och det är ju det viktigaste!!!

Inköp

Kategori: Bebisen

Hej igen!

Nu börjar det sakta men säkert närma sig april och det är många inköp som måste göras innan dess.

Det som är klart är:

*Barnvagg
*Spjälsäng (ärvd)
*Babyskydd
*Större bil (inget måste kanske men väl behövd för att få plats med både barn och hund)
*Lite kläder

Det som är kvar som vi måste köpa är skötbord och napp. Måste köpa lite blöjor och sånt också men det kan man ta när det närmar sig ännu mer. Vad som vi mer har beställt är tapeter till bebisens rum trots att det inte finns någon vägg ännu. Det ska min man och svärfar bygga någongång!!!

Det känns så roligt just nu, känner bebisen varje dag och vad hos barnmorskan igår och allt såg bra ut :)

Imorgon kommer även målaren och ska måla och tapetsera i hallen uppe då jag inte riktigt orkar med det själv och Niklas vill att det ska bli klart snart, otålig man jag har ;)