snottalotta

Hej! Jag heter Evelina och är en 87:a. Är gift sedan augusti 2010 med världens bästa man. Vi blev föräldrar till underbara Oskar 30 april och försöker nu komma in i vardagen med vår nya skatt :)

Börjar bli otålig!

Kategori: Bebisen

Idag har jag gått 3 dagar över tiden. Jag vet att det inte är mycket men jag längtar så otroligt mycket efter min bebis! Så idag har vi testat färdknäpp, promenad och städning men den verkar trivas för bra därinne. Jag tror egentligen inte att man kan påverka när den vill ut, den kommer när den kommer men det är nog ändå bra att vara aktiv! Det är dock lite svårt att röra på sig när det känns som om bäckenet ska falla sönder i varje steg man tar! Jaja, den kommer ut snart iaf och det får man glädjas åt!!!!

BF+2

Kategori: Allmänt

Jaha ingen bebis än så länge. Det har även varit lugnt med förvärkar på nätterna så jag får sova ganska bra nu ändå och det är ju skönt. Gick upp ganska tidigt idag då jag inte gick upp med Niklas vid 5 som jag brukar och äta frukost så jag vaknade av att jag var hungrig. Så nu på morgonen har jag hunnit att gå ut till napplammen och ge dom mat, tända i pannan och gå en promenad med hunden. Får nog bli någon mer promenad idag!

Hunden ja, han har åkt på en hudinfektion så igår var jag hos veterinären för 3 gången på en månad. Börjar bli stammis där känns det som! Han har fått en allergisk reaktion på fästingbett, de är tydligen lite extra giftiga nu på våren så tänk på det!!! Han och katten har bildat en klubb nu som kallas "Vi som är rakade på vänster sida". Niklas och jag funderar på om vi ska raka oss på vänster sida av huvudet men vi tror att vi avstår! ;) Stackarn har fått tratt också så han är inte direkt glad!

 

Hudinfektion är inte att leka med!

 

Uppdatering av djuren!

Kategori: Djuren

Det är ju ett tag sen som jag skrev och det har hänt en hel del med mina djur.

Vi har nu 100 lamm som är så söta! 5 av dessa är napplamm eller behöver stödmatas då deras mamma inte har tillräckligt med mat.

Copy fick rävskabb ochär nu rakad på magen. Han blev dock aldrig så påverkad av det utan han har hela tiden varit sitt lugna jag :) Han är frisk nu :)

Texas var i slagsmål för några veckor sedan. Han blev bra efter en vecka men sen fick han feber. En vecka efter det sprack en stor varböld på skulderbladet men det läkte ihop bra, trodde vi! Sen sprack det ytterligare en gång och då åkte vi till veterinären. Han hade fått 2 sår som var väldigt djupa och hade aldrig läkt av sig själv så det blev operation. De opererade in 2 drän och sen blev det till att äta antibiotika i 15 dagar. Dränen är dragna nu men har ska fortfarande äta sin medicin. Han mår bra nu och vi hoppas att såren läker bra!!

 

Texas 2 timmar efter sin operation.

 

Snart är det dags!!!

Kategori: Bebisen

v. 39+4

Nu är det inte långt kvar! Här är jag igår i v. 39+4 och jag är sååååå trött på att vara stor som en elefant och ha ont överallt! Den är beräknad att komma imorgon 25/4 men det skulle vara roligt om den ville komma idag då min man fyller 30 idag, grattis älskling!!!

Har lite förvärkar men inget regelbundet :( Har dock som menssmärta ganska ofta och det säger de att man ska ha så det är ju bra! Längtar så mycket efter min lilla bebis!!