snottalotta

Hej! Jag heter Evelina och är en 87:a. Är gift sedan augusti 2010 med världens bästa man. Vi blev föräldrar till underbara Oskar 30 april och försöker nu komma in i vardagen med vår nya skatt :)

Gott nytt år!

Kategori: Allmänt

På er allihop! Mina tankar inför det nya året går endast till att jag ska bli mamma! Nu börjar året då mitt barn ska födas. Det känns så spännande och skrämmande på samma gång. Det blir en lugn nyårsafton med vänner som fick barn för 2 månader sedan och ett annat par som ska få när som helst! Sen är det några andra vänner som inte väntar barn också ;) Det ska bli riktigt skönt med ett nyår som är lugnt, de vilda festernas dagar är slut och jag tycer att det är riktigt skönt, kommer inte sakna det det minsta!!

 

Ha det gott så hörs vi nästa år!!!

Renovering

Kategori: Renovering

Håller på att renovera våra 2 st hallar. Drog igång projektet i somras men det avstannade tvärt när jag blev gravid och hade ingen ork och var tvungen att springa och spy stup i kvarten. Nu har jag mer energi och dessutom semester så jag tänkte att idag tar jag tag i och målar så färgen sprutar :) Bilder kommer sen när jag är färdig!!!

I väntans tider!

Kategori: Allmänt

Jag tänkte häromdan att det var ju rätt roligt att blogga. Skönt att skriva av sig. Skulle gå in på min gamla blogg men den fanns inte kvar, iaf kom jag inte ihåg mailadress eller lösenord. Så jag skapade en ny :)

Jag är gravid och ska ha mitt första barn i slutet av april 2012. Är beräknad dagen efter min mans 30-års dag. Jag ville helst ha barn innan han skulle fylla 30, bara för att det skulle vara en rolig grej men att få bebisen i 30-års present blir nog ännu bättre.

Sen jag blev gravid har jag hittat något konstigt lugn som driver mina kollegor till vansinne ibland :D Jag hetsar inte längre upp mig för små saker som jag ändå inte kan påverka och det är så himla härligt!!! Jag hoppas att det sitter kvar efter att barnet har kommit ut också!!

Lite kort om vad min blogg troligtvis kommer att handla om:

* graviditeten/bebisen

* renoveringen av huset (STORT intresse)

* hunden Copy och katten Texas

* fåren och lammen (vi har ca 90 tackor som ska få lamm i mars/april)

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt